25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Σύγκρουση 4 αυτοκινήτων στην Πάφο: Τραυματίστηκε σοβαρά 46χρονος [φωτογραφίες]

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Πάφο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 46χρονου από την Πάφο και τον ελαφρύ τραυματισμό άλλων 8 ατόμων.

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της ΑΗΚ, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 46χρονος ο οποίος οδηγούσε το όχημά του από τον κυκλικό κόμβο Κονιών στη στροφή με κατεύθυνση την Οδό Ελευθέριου Βενιζέλου, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε πρώτα με αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος, στη συνέχεια χτύπησε με όχημα στο οποίο επέβαινε πενταμελής οικογένεια και μετά με τρίτο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν τριμελής οικογένεια.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις ο 46χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν στάληκαν στη σελίδα μας απο τον Νικόλα Βαλανίδη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά και είναι χαρακτηριστικές της σφοδρής σύγκρουσης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ