17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για το Μαρκίδειο Θέατρο – Αρχίζουν οι εργασίες εντός των ημερών

Εντός των προσεχών ημερών αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες και για την Ανακαίνιση του Μαρκιδείου Θεάτρου, το οποίο αποτελεί ένα από τα βασικά έργα πολιτιστικής υποδομής της Πάφου ενόψει της επίσημης ανάληψης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017.

Το πρωί, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος, παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, αρμοδίων  υπηρεσιακών και των μελετητών του έργου, υπέγραψε με την εταιρεία DEPCON CONSTRUCTION LTD τα συμβόλαια κατασκευής, συνολικής  δαπάνης 3.200.000 ευρώ.

Μιλώντας κατά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Δήμαρχος Πάφου επεσήμανε την ανάγκη για εντατική εκτέλεση των εργασιών και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ανάδοχος εταιρεία θα επιδείξει τον ανάλογο επαγγελματισμό για την αποπεράτωση του έργου σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η δημοτική υπηρεσία θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον εργολάβο προκειμένου να παρακολουθούν στενά την πρόοδο των εργασιών και να διασφαλίσουν την πιστή εκτέλεση του συμβολαίου.

 

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της  DEPCON Ιάκωβος Γιακουμή σημείωσε ότι η ανάδοχος εταιρεία και ο Δήμος Πάφου αποτελούν μέλη της ίδιας ομάδας και διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία του θα ανταποκριθεί με αποτελεσματικότητα και επάρκεια στις δεσμεύσεις της, φροντίζοντας να ολοκληρώσει το έργο ακόμη και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.

 

Το συμβόλαιο είναι διάρκειας έντεκα (11) μηνών, πράγμα που σημαίνει ότι το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί έως τα μέσα Μαρτίου 201

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ