20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Διάρρηξη στην Πέγεια με λεία χρήματα, θεραπευτικά βότανα και χρυσαφικά ύψους 210.750 ευρώ

Χρήματα, θεραπευτικά βότανα και χρυσαφικά  ύψους 210.750 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία ζεύγους Κινέζων στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ζεύγους, χθες μεταξύ των ωρών 09:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ και ενώ απουσίαζαν απ΄ αυτήν , άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 32 .000 ευρώ σε μετρητά, θεραπευτικά βότανα αξίας 50.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 128.750 ευρώ .

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας  και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο και έξοδο  αφού παραβίασαν παράθυρο αλουμινένιο ,

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Έρευνες απο ομάδα του Αρχηγείου

Κλιμάκιο του Αρχηγείου έσπευσε στην Πέγεια με στόχο την ενίσχυση των ερευνών του διεξάγει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την διάρρηξη κατοικίας που σημειώθηκε στην Πέγεια .

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με την συλλογή τεκμηρίων από την σκηνή με στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τη κατοικία ζεύγους Κινέζων που διαμένουν στην Πέγεια σε μια κάπως απομονωμένη περιοχή,  διέρρηξαν χθες βράδυ άγνωστοι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 49χρονης ιδιοκτήτριας της πολυτελούς έπαυλης κλάπηκαν χρυσαφικά , μετρητά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 210 χιλιάδων ευρώ.

Οι Κινέζοι που απουσίαζαν από το σπίτι τους χθες όλη μέρα όταν επέστρεψαν γύρω στις εννέα το  βράδυ αντιλήφθηκαν ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει αλουμινένιο παράθυρο υπνοδωματίου από το οποίο εισήλθαν στο σπίτι τους.

Οι δράστες, σύμφωνα με τους Κινέζους ιδιοκτήτες εντόπισαν στο σπίτι και πήραν μαζί τους 32 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, θεραπευτικά βότανα σε νάιλον σακουλάκια  αξίας 50 χιλιάδων ευρώ και 128 χιλιάδων ευρώ χρυσαφικά , ρολόγια, ένα χρυσό γυναικείο βραχιόλι  και διάφορα άλλα κοσμήματα.

Σημειώνεται πως δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για τα κλαπέντα ενώ η κατοικία δεν διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ