27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Συνάντηση του Προέδρου και του Διευθυντή του ΕΒΕ Πάφου  με την Πρέσβειρα της Σλοβακίας

Επίσκεψη στο ΕΒΕ Πάφου πραγματοποίησε την Δευτέρα 29/02/2016 η Πρέσβειρα της Σλοβακίας στην Κύπρο κυρία Οξάνα Τόμοβα όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου κ. Αντρέα Δημητριάδη και κ. Κενδέα Ζαμπυρίνη αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημητριάδης, αφού παρουσίασε εν συντομία τις εμπορικές συναλλαγές των τελευταίων χρόνων μεταξύ Κύπρου-Σλοβακίας, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να εντοπιστούν οι σωστοί τομείς ανάπτυξης των δύο χωρών καθώς και η δυνατότητα αξιοποίησης κάθε ευκαιρίας που να στοχεύει στην εξεύρεση κοινού εδάφους συνεργασίας.

Η πρέσβειρα της Σλοβακίας έκανε αναφορά σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς όπου μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον για συνεργασία και επισήμανε την σπουδαιότητα της προώθησης των προϊόντων της Πάφου στην Σλοβακία αλλά και της Σλοβακίας στις υπόλοιπες πόλεις της Κύπρου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Συζητήθηκαν δε διάφοροι τρόποι συνεργασίας όσον αφορά τις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών καθώς και ενέργειες που θα μπορούσαν να φέρουν κοντά επιχειρηματίες και από τις δύο πλευρές.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ