29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Φαίδωνος για ΧΥΤΑ: Ενδέχεται να διεκδικήσει επιστροφή χρημάτων ο Δήμος Πάφου

Ο Δήμος Πάφου, παρόλο που συνεχίζει να στέλνει τα στερεά απόβλητα της πόλης στο ΧΥΤΑ στην Πάφο, έχει σταματήσει να πληρώνει από  τον Απρίλιο του 2015 οποιοδήποτε ποσό για το ΧΥΤΑ, και κατ` επέκταση προς την εταιρεία Helector, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ο κ. Φαίδωνος είπε πως αυτό έγινε “επειδή ήταν αδικαιολόγητα έως και σκανδαλωδώς ψηλές οι τιμές με τις οποίες μας χρέωναν”.

 

Mετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του ΧΥΤΑ Μαραθούντας, η οποία διερευνάται, είπε ο κ. Φαίδωνος, ο Δήμος Πάφου δεν θα πληρώσει οποιοδήποτε ποσό .

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Ο Δήμος Πάφου, συνέχισε ο Δήμαρχος, “αναγνωρίζει στο ακέραιο τις ποσότητες τις οποίες δεν έχει πληρώσει“, πλην όμως, συμπλήρωσε, θα γίνει εσωτερικός για το ποιιές ήταν οι  τιμές που έπρεπε να πληρωθούν από πλευράς Δήμου.

Ακολούθως, συνέχισε, “ θα εξετάσουμε εάν εμείς οφείλουμε τελικά ή αν οι υπερπληρωμές που έγιναν από το Δήμο Πάφου τα παλαιότερα χρόνια είναι πολλαπλάσιες”.

Σε μια τέτοια περίπτωση, κατέληξε, “θα διεκδικήσουμε και επιστροφή χρημάτων, αφού πρώτα συμβουλευτούμε τους νομικούς μας συμβούλους, και τον ορθό τρόπο με τον οποίο μπορούμε να πάρουμε αυτά τα χρήματα”.


Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ