24.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Υπόθεση πορνείας στην Πάφο: Εξέδιδαν 20χρονη συγγενή τους εδώ και 5 χρόνια – Χειροπέδες σε 48χρονο – Αναζητείται και 2ο άτομο

Στην σύλληψη ενός Τουρκοκύπριου ηλικίας 48 ετών  προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πορνείας. 

Ο 48χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών
για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση  εμπορίας ενηλίκων προσώπων, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και της μαστροπείας και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Στην καταγγελία προχώρησε συγγενικό πρόσωπο του  48χρονου,  ηλικίας 20 ετών τ/κ ,  η οποία διαμένει αυτό το διάστημα σε φιλικό  της πρόσωπο σε χωριό της Επαρχίας Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την αστυνομία η 20χρονη κατήγγειλε ότι τόσο ο 48χρονος  όσο και ακόμη μια γυναίκα επίσης συγγενής της, την εξέδιδαν τόσο στα κατεχόμενα όσο και στις ελεύθερες περιοχές, έναντι χρηματικής αμοιβής εδώ και πέντε περίπου χρόνια.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί μια γυναίκα επίσης συγγενικό πρόσωπο της 20χρονης η οποία εκτιμάται πως έχει διαφύγει από τα κατεχόμενα.

Ο 48χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ