15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Αύριο αναμένεται κοσμοσυρροή στα «Αέναα Ταξίδια»- Σημαντικές πληροφορίες  για το κοινό

Σημαντικές πληροφορίες  για το κοινό και χώροι στάθμευσης για τη Μεγάλη Καλοκαιρινή Εκδήλωση του Πάφος 2017 «Αέναα Ταξίδια» την 1η Ιουλίου 2017


Ο Οργανισμός Πάφος 2017 και η Διεύθυνση Τροχαίας Πάφου ανακοινώνουν τα ακόλουθα που αφορούν τη Μεγάλη Καλοκαιρινή Εκδήλωση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017 «Αέναα Ταξίδια» :

1. Η όλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό μέτωπο από τα Δημοτικά Μπάνια μέχρι και το Κάστρο από τις 20:30 μέχρι τις 22:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
2. Οι διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης είναι:
-Χώρος Στάθμευσης Αρχαιολογικού Χώρου
-Χώροι Στάθμευσης της οδού Αγίου Αντωνίου και Υπεραγοράς Παπαντωνίου
3. Στο μήκος του παραλιακού μετώπου θα υπάρχουν 2 οθόνες οι οποίες θα μεταδίδουν το γεγονός και η θέαση θα είναι εφικτή από διάφορα σημεία στο παραλιακό μέτωπο.
4. Απαγορεύεται η χρήση drone για σκοπούς ασφάλειας κατά τη διάρκεια των δρώμενων στον αέρα.
5. Η εκδήλωση είναι σχεδιασμένη ώστε να την παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός κοινού όρθιος.  Δεν υπάρχει καμιά διευθέτηση για καθήμενους ή καθίσματα.
6. Παρακαλείται θερμά το κοινό που δεν σκοπεύει να επισκεφθεί το γεγονός όπως αποφεύγει να χρησιμοποιεί τους χώρους στάθμευσης ή τους δρόμους που γειτνιάζουν με την Πλατεία Κάστρου τη συγκεκριμένη μέρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τα γραφεία του Οργανισμού Πάφος2017:

26 93 2017, www.pafos2017.eu

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ