21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Αυτά είναι τα χρονοδιαγράμματα για την Μαρίνα Κισσόνεργας

Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο της κατασκευής της Μαρίνας στα Πότιμα Κισσόνεργας σύμφωναα με τον υπέυθυνο σχεδιασμού του έργου Άρη Σοφοκλέους. 


Μιλώντας στο InBusinessNews, o κύριος Σοφοκλέους σημείωσε πως το έργο βρίσκεται στην τελική του φάση, καθώς είναι υπό διαμόρφωση η τελική συμφωνία μεταξύ της κοινοπραξίας «Poseidon Grand Marina of Paphos» και του Υπουργείου Εμπορίου, της σύμβασης, δηλαδή, κατασκευής του έργου.

3 κομβικές ημερομηνίες

Η ταχύτητα σκοτώνει
  • Η πρώτη είναι ο Νοέμβριος του 2016 όπου η κοινοπραξία είναι υποχρεωμένη να κάνει τα λεγόμενα prove of funds, ότι διαθέτει τους απαραίτητους πόρους.
  • Η δεύτερη αφορά τον Μάιο του 2017, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η αδειοδότηση του έργου,
  • ενώ η τρίτη αφορά την 1η Ιουνίου οπόταν και αναμένεται να αρχίσουν τα κατασκευαστικά έργα με την κατάθεση του θεμέλιου λίθου.

€400 εκατ το έργο

Η όλη επένδυση για την κατασκευή της μαρίνας Πάφου υπολογίζεται στα €400 εκατ., ενώ, όπως είπε ο κ. Σοφοκλέους, η κοινοπραξία αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρώσει όλο το σχεδιασμό του έργου, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο σύναψης συμφωνιών με τράπεζες για το θέμα της χρηματοδότησης αλλά και με ιδιώτες επενδυτές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ